MónTerrassa
FOTOS | Miquel Llonch exposa a la Sala Muncunill
  • CA

La temporada d’exposicions de Terrassa Arts Visuals 2020-2021 ha arrencat a la Sala Muncunill amb l’exposició del fotògraf terrassenc Miquel Llonch “La ciutat del silenci, Miquel”, producció pròpia de l’Ajuntament de Terrassa, que es podrà veure fins al dia 18 d’octubre. El projecte, format per l’exposició i una publicació homònima que s’editarà properament l’integren 35 fotografies de paisatges urbans, retrats de persones i detalls d’objectes i ha estat donada a la ciutat pel seu autor, considerat per la regidora de Cultura, Rosa Boladeras “un dels millors fotògrafs de Terrassa, de gran prestigi i reconegut internacionalment”.

L’estat excepcional en el que es trobà la ciutat a partir del mes de març degut a la crisi provocada per la COVID-19, és el marc en el que el fotògraf terrassenc Miquel Llonch ha treballat, sortint al carrer i redescobrint una ciutat inèdita, en silenci i buida. En el seu recorregut per Terrassa, Miquel Llonch ha convidat persones desconegudes que s’ha creuat a compartir la seva experiència personal. Miquel Llonch va estudiar fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i des de l’any 1995 treballa com a fotògraf independent.

En els seus treballs personals Llonch tracta sobretot temes de proximitat. L’any 2012 ja va publicar el llibre “ Pels camps d’or” amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, una sèrie de paisatges i retrats nocturns fets als entorns de la ciutat. L’any 2017 la seva obra fou seleccionada per l’exposició de “Un cierto panorama ” a la sala Canal de Isabel II de la Comunidad de Madrid, una proposta que mostrava les principals línies de treball de la fotografia d’autor espanyola. També ha exposat en diverses galeries del país i de Portugal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa