MónTerrassa
[FOTOS] L’Hotel Don Cándido a Terrassa celebra el seu 25è aniversari
  • CA

!--akiadsense-->

Brindis entre autoritats i representants del Don Cándido | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nortia Corporation ha celebrat aquest dijous el 25è aniversari del seu hotel més emblemàtic, l’Hotel Don Cándido, situat a Terrassa. Més de 250 persones han assistit a l’acte institucional que ha estat presidit Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, el president de Nortia, Manuel Lao Hernández i el vicepresident, Manel Lao Gorina. Durant els discursos de celebració la directora del Don Cándido, Irene Ruiz, ha agraït a la companyia i a la família Lao la seva implicació i perseverança a voler convertir aquest establiment “en un referent i capdavanter a la regió”.

Fins a dia d’avui, l’hotel ha rebut 754.477 clients, ha acollit més de 16.500 reunions d’empresa i convencions i en el restaurant de l’hotel, el Mun, han servit a més de 2 milions de comensals. El vicepresident de la corporació, Manel Lao Gorina, ha recordat les fites més importants de l’hotel, remarcant el paper del seu avi, Cándido Lao, en la projecció i la configuració de la identitat de l’Hotel i ha agraït als treballadors la seva implicació i esforç en el projecte.

Amadeu Aguado ha ressaltat l’impacte que va tenir la construcció de l’hotel per al canvi en la fisonomia de la ciutat i per aixecar l’esperit dels egarencs. Per tancar els parlaments el Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget ha dedicat unes paraules d’agraïment als empresaris per la seva funció de “motor per al país” i ha qualificat al Don Cándido com un punt de referència a la ciutat, “quan veus l’hotel saps que has arribat a Terrassa”, concloïa. El Conseller ha reivindicat el paper del turisme com a dinamitzador de l’economia del país.

Entre els convidats han destacat l’assistència de Mireia Solsona, Alcaldessa de Matadepera, i els exalcaldes de Terrassa Manuel Royes i Pere Navarro. Igual que altres autoritats, representants empresarials, institucionals, culturals i del món de l’esport. L’acte ha finalitzat amb un aperitiu acompanyat del grup de jazz “Jofre and the threesome”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa