MónTerrassa
Què es fa a la Rambla els dies de la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

La Rambla d’Ègara ens convida a passejar per una de les vies principals de la ciutat gaudint del Mercat d’alimentació artesana amb productes de proximitat o ecològics de qualitat. Podrem visitar el Vapor Aymerich, Amat i Jover, actual seu del mNACTEC i una de les joies del modernisme industrial català o gaudir del Pic Nic Modernista al Parc dels Catalans. Hi trobareu les entitats: Acaf, Bitter (Biciterrassa) i Assha.

MERCAT INDEPENDÈNCIA, OFERTA GASTRONÒMICA Dissabte i diumenge tot el dia Rambla d’Ègara Associació de Concessionaris del Mercat de la Independència

EXPOSICIÓ I DESFILADA DE COTXES I MOTOS D’ÈPOCA Diumenge 9.30h Exposició de Cotxes: Rambla d’Ègara entre c/ Portal de Sant Roc i c/ Goleta. Motos: Raval de Montserrat. 10.45h Desfilada de motos Itinerari: Raval de Montserrat, c/ de la Rasa, c/ del Teatre, c/ de Sant Pau, c/ del Puig Novell, c/ de Baldrich, Ctra. Montcada i Rambla d’Ègara. 11.30h Desfilada de cotxes i motos Sortida des de la Rambla d’Ègara cap a Ullastrell 12.00h Exhibició a Ullastrell 13.45h Arribada a Terrassa: Itinerari: Rambla d’Ègara sentit nord, Av. Abat Marcet, Av. Jaume I, Ctra. Castellar, c/ Colom, Ctra. Montcada, Rambla d’Ègara. 14:00 a 17:30 Exhibició dels vehicles a la Plaça Didó i c. la Rasa. 17:30h Sortida i comiat. Diumenge no et perdis aquesta espectacular exhibició de vehicles antics, models únics i emblemàtics. Escuderia Motor Atlètic Terrassa Hòquei Club (MATHC)

2N PÍCNIC MODERNISTA AL PARC DELS CATALANS. Dissabte de 13h a 17h Portal de Sant Roc – Pl Anselm Clavé Parc dels Catalans. Podràs dinar tot gaudint d’un ambient de rigurosa època. Vestiu-vos d’època i gaudiu de l’entorn i de les activitats que hi han programades. Ballades, concert del grup Pep’s Fantasy, Gegantons Modernistes… Activitat oberta a tothom. Imprescindible anar vestit d’època. Llum i color del 900.

EXPOSICIÓ COMMEMORATIVA DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA FIRA MODERNISTA Del 4 al 31 de maig. Centre Cultural Terrassa Exposició commemorativa del concurs de fotografia de la Fira Modernista, on s’exposaran les obres guanyadores d’edicions anteriors. Fotoclub Terrassa

PUJA AL TRENET DEL 1900! Fes un recorregut pel passat industrial i modernista de Terrassa pujant al nostre “trenet del 1900”. Un recorregut d’uns 25’ aprox. recordant la ruta de la llana a principis de segle i alguns dels principals vapors, magatzems i teatres. A la Rambla d’Egara, davant del mNACTEC”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa