MónTerrassa
La Fira Modernista de Terrassa es viu al Parc de Sant Jordi
  • CA

La Masia Freixa obre les seves portes per mostrar una de les obres més representatives del modernisme oferint la possibilitat de viure una experiència única amb visites teatralitzades. Al seu voltant, el Parc de Sant Jordi acollirà el Mercat d’artesania i els tallers d’ofici.

!--akiadsense-->

RECEPCIÓ A LA MASIA FREIXA Dissabte a les 11 h, 12 h, 13 h, 17h, 18 h i 19 h i Diumenge a les 11 h, 12 h, 13 h, 17h, 18 h i 19 h Parc de Sant Jordi – passeig dels Xipressos. La senyora Freixa us convida a assistir a la recepció especial que farà al distingit arquitecte Lluís Muncunill i que comptarà amb l’actuació d’un duet musical modernista. ( Visita guiada i teatralitzada. Places limitades, màxim 50 persones). Preu: 1 €

MERCAT D’ARTESANIA Dissabte i diumenge tot el dia Pl. Freixa i Argemí i al Parc de Sant Jordi Un mercat on trobareu els millors productes naturals i exclusius arribats d’arreu de Catalunya: articles de fusta, ceràmica, bijuteria, teixits, cuir, ungüents, sabons naturals, il.lustracions o perfums entre molts d’altres. Servei de Comerç

DEMOSTRACIONS D’OFICIS Dissabte i diumenge d’11h a 14 h i 17h a 20h Pl. Freixa i Argemí i al Parc de Sant Jordi Demostracions d’oficis tradicionals, com la forja, la vitralleria, els esgrafiats, l’escultura, el vidre bufat o la llauneria. Podreu participar de tallers interactius per aprendre les tècniques artesanals de diferents oficis. Gaudireu de tot un espectacle creatiu, cultural i artísic de la mà dels millors artesans del país.

DESCOBREIX COM BRILLEN LES VOLTES DE LA MASIA FREIXA Dissabte i Diumenge a les 11 h, 11.30 h, 12 h, 12.30 h, 13 h, 17 h, 17.30 h, 18 h, 18.30 h, 19 h, 19.30 h i 20 h. Lloc de trobada: Parc de Sant Jordi – entrada porta de servei de la Masia Freixa Pugeu a la part alta de la Masia Freixa i contempleu l’excepcional panoràmica del Parc de Sant Jordi i la singularitat de la coberta després de la restauració. Visita guiada. Preu: 1 €.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa