MónTerrassa
Atractius del Vapor Gran durant la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

Les funcions programades pel Circ Raluy, ubicat a la Plaça Nova, seran un dels principals atractius que presenta la zona del Vapor Gran durant la Fira Modernista.

També podeu visitar la seu de l’Ateneu Terrassenc on trobareu un munt d’activitats: Cafè tertúlia, Cinema, i vermut modernista.

JOCS TRONATS Dissabte i diumenge a les 11.00h i a les 17.00h Passeig del Vapor Gran Jocs diferents per a nens de totes les edats que recorden els enginys d’altres temps

CUINETES Dissabte i diumenge a les 11.00h i a les 17.00h Passeig del Vapor Gran Jocs diferents per a nens de totes les edats que recorden els enginys d’altres temps

CIRC RALUY FORTIUS Del 4 al 13 de maig. Pl. Vapor Gran Un espectacle que combina l’ahir amb l’avui. Habilitat i destressa amb el gust de les coses ben fetes.

FORTIUS et sorprendrà des de l’emoció. Màgic, brillant i personal, 2 hores de circ que són un viatge a uns altres temps! Venta d’entrades: A les taquilles del circ d’11 a 13 h i a partir de les 15h. També a www.raluy.com. Telf. 609 321 207 / 687 496 875 *Dijous: Dia de l’espectador. *Dissabte 12 de maig a 20:30h: entrada a 5€ als espectadors que duguin posats «de cap a peus» indumentària modernista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa