MónTerrassa
Afectacions al trànsit per la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

La majoria de les activitats de la Fira Modernista es desenvolupen als carrers i places del centre de la ciutat, el que comporta talls de carrer i desviaments de trànsit i transport públic durant tot el cap de setmana. Aquests són els carrers que es veuran afectats:

– Rambla d’Ègara: dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins al carrer de Galileu.

– Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte, a les 13 h, fins diumenge, a les 23 h. S’habilitarà el doble sentit per l’accés i sortida del Pàrquing del Raval i dels paradistes del Mercat de la Independència i als participants acreditats de la Fira.

– Plaça de Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres, a les 10 h, fins dilluns, a les 2 h. Dissabte i diumenge, l’accés als guals només serà permès de 23 h a 9 h.

– Carrer de Josep Trueta (des de pl. de Sant Oleguer fins a plaça del Doctor Zamenhoff): es farà una reserva de tots els estacionaments per a vehicles acreditats dels paradistes de la fira entre els carrer de Faraday i d’Isaac Peral.

– Carrer de Nicolau Talló (entre Doctor Ullés i plaça de Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres, a les 10 h, fins dilluns, a les 2 h. Es permetrà únicament l’accés a guals.

– Carrer de Volta (entre Rambla d’Ègara i Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. El trànsit i l’accés als guals només serà permès de 23 a 9 h.

– Carrer de Pau Claris (entre passatge de la Rasa i Rambla d’Ègara): tallat al trànsit des de dissabte, a les 8 h, fins dilluns, a la 1 h. Es permetrà l’accés als guals.

– Carrers d’Iscle Soler i de Cisterna (entre Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallats al trànsit per reserva d’estacionament als participants acreditats. Des de dissabte, a les 8 h, fins diumenge, a les 0 h. Es permetrà l’accés als guals.

– Carrer de la Font Vella (entre el passeig del Comte d’Ègara i Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte, a les 8 h, fins diumenge, a les 24 h.

– Passeig del Comte d’Ègara: Reserva de tres places de zona blava per a paradistes amb acreditació.

– Carrers del Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume: dissabte tallat entre les 17 h i les 0 h. Diumenge, de 10 a 23 h. Es permetrà l’accés dels veïns als guals.

– Carrer de Joaquim de Paz amb plaça de Maragall: tall a l’alçada de la plaça Maragall. Els veïns podran accedir i sortir d’aquest tram des del carrer del Passeig.

– Carrer de la Rutlla (entre Era i Vall): dissabte, de les 8 h fins a les 22 h.

– Carrer del Portal Nou (entre Baldrich i Rutlla): des de dissabte, a les 8 h, fins diumenge, a les 20 h. Es permetrà l’accés dels veïns als guals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa