MónTerrassa
Terrassa recupera la història de les botigues i comerços emblemàtics
Carrer Sant Pere de Terrassa | L.T.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme i Promoció Exterior i del Servei de Comerç, proposa un recorregut al voltant dels establiments més emblemàtics del sector del comerç local. Emmarcat dins de les diferents activitats que s’han programat per Festa Major, la ruta Botigues del nostre record, té com a principal objectiu posar en valor aquest patrimoni i recuperar la memòria d’aquells establiments tradicionals que han jugat un important paper en la història de la ciutat.

El teixit comercial ha tingut i encara manté en l’actualitat un pes específic molt rellevant a Terrassa. Per aquest motiu es conserven a la ciutat tot un seguit d’establiments centenaris i de gran tradició, la història dels quals es vol preservar i posar en valor. Per poder oferir aquesta ruta als visitants, prèviament s’ha fet un treball de recerca i recollida de documentació destinat a identificar els establiments susceptibles de formar part d’aquest projecte.

La ruta, sortirà dissabte a les 11h de la porta d’accés al Mercat de la Independència situada al Raval de Montserrat i farà un recorregut pel carrer dels Gavatxons, plaça Vella, carrer de l’Església, carrer de la Font Vella, carrer de la Palla i carrer de Sant Pere. La ruta passarà per establiments comercials com el Mercat de la Independència, la Confiteria Vídua Carné, la Farmàcia Artur Vidal, la Pastisseria la Lyonesa, la Llibreria Boada Riera, la Sastreria Camiseria Armengol o la Merceria La Esmeralda, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix