MónTerrassa
Nit d’èxit d’Oques Grasses a la Festa Major de Terrassa
  • CA
Oques Grasses a la Festa Major de Terrassa 2019
Oques Grasses a la Festa Major de Terrassa | Marcel

!--akiadsense-->

GALERIA DE FOTOS DEL CONCERT

Oques Grasses ha ofert aquest diumenge una magnífica actuació a l’Espai Vela de Vallparadís, altrament conegut com la Carpa, per als terrassencs. El grup ha començat a tocar a les nou del vespre envoltat d’un públic –majoritàriament joves– que frisava per escoltar en directe les noves cançons de l’últim àlbum dels osonencs, titulat “Fans del sol”.

Han aparegut a dalt de l’escenari amb la cançóSerem ocells, seguida de Bancals i el clàssic del primer disc, anomenat Fill de Maria. “Moltes gràcies!” han estat les primeres paraules d’interacció entre el públic i la banda, que ha procedit a bromejar i fer una ronda d’onades gegants amb les mans entre tot els assistents.

“John Brown” oSta guai són alguns dels temes que més rebombori han causat, però cadascuna de les cançons que s’han tocat han tingut una rebuda increïble. Un moment molt especial de la nit ha estat quan tots els assistents han cantat “Moltes felicitats” a un integrant de la banda, en Miquel.

Però l’estrella de la nit, ha estat sens dubte In the night, que ha fet que tot el públic saltés davant l’escenari. No obstant això, el concert havia d’acabar-se en algun moment; per a fer-ho, Oques Grasses ha escollit Deixa, aconseguint així que fins i tot complets desconeguts s’agermanessin en una abraçada col·lectiva per tal de gaudir de la bona música.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa