MónTerrassa
Minyons de Terrassa carreguen el 3d10 amb folre i manilles
  • CA
Minyons de Terrassa carreguen el 3de10fm | Minyons

Això dels castells és cultura, però també és espectacle, i de nivell. Els MInyons de Terrassa ho han demostrat a l’exhibició de Festa Major al Raval de Montserrat, amb un fantàstic 3 de 10 amb folre i manilles. Per a que la felicitat fos complerta només ha faltat descarregar-lo i ha faltat menys que poc. Malhauradament s’ha trencat a la baixada. La megaconstrucció ha patit des d’un bon principi, però els malva l’han defensat, i un cop feta l’aleta la impressió a la plaça era que era possible completar-lo. Però no ha estat així. Tanmateix, un 3 de 10fm i no es veu cada dia, i la fita és extraordinària.

Els Minyons han tornat a escriure una nova pàgina en la història amb el 3 de 10 amb folre i manilles més matiner de la història dels castells, després de l’intent fallit de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la passada diada de Sant Joan. Fins ara el rècord el tenien els verds de Vilafranca, que l’any passat van descarregar el 3 de 10 a Vilanova i la Geltrú, l’1 d’agost. Els egarencs, doncs, arrenquen la temporada amb unes expectatives altíssimes, de la mateixa manera que van acabar la passada. En l’última gran diada del 2016, a la seva diada, els Minyons van segellar la millor diada de la història dels castells –encara vigent– en descarregar el tres i el quatre de deu, el tres de nou amb agulla i el pilar de vuit.

La primera ronda dels del carrer del Teatre ha estat reeixida, i la festa ha continuat en la segona, amb un 2 de 9 amb folrre i manilles treballat però de factura impecable. La tercera ronda s’ha clos amb un 4 de 9 amb folre. Han arrodonit l’actuació escarregant el primer pilar de vuit amb folre i manilles de la temporada.

Els Castellers de Terrassa han demostrat que estan en forma, i ho han fet des de bon principi amb un magnífic 4 de 8, al que la seguit en la segona tongada la torre de 7. Per arrodonir, han tancat la ronda de castells amb el 7 de 7. Una molt bona actuació.

La convidada, la Jove de Tarragona no ha vingut al Raval a cobrir l’expedient, ans al contrari. Si de sortida han plantat el 3 de 9 amb folre, després han carregat el 5 de 9.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa