MónTerrassa
Joan Rovira desprèn magnetisme per la Festa Major de Terrassa
  • CA
Joan Rovira actua a la Festa Major de Terrassa
Joan Rovira actua a la Festa Major de Terrassa | Marta

!--akiadsense-->

GALERIA DE FOTOS DEL CONCERT

Baixant cap a la plaça Vella, tinc curiositat per saber com sona el directe del cantant de les Terres de l’Ebre Joan Rovira. Son les 8 del vespre d’aquest diumenge de Festa Major a Terrassa, i el sol encara apreta. Costa trobar lloc per seure a les terrasses. Fa calor, molta calor… A la plaça, ben bé hi ha mitja entrada.

Arrenca el concert amb un esclat d’energia, ja sonen els acords de “Si tu saltes, jo també“, i continuem amb “La fugida“, “Jo canto“, “Encara tenim temps” cançó que dóna nom al seu segon treball. Tot seguit, entona “L’amor amb tu” i “Em confons“. Respirem una mica, encara amb un sol de justícia o d’injustícia, depèn de com es miri, que il·lumina l’escenari. Amb “Ballar descalç” i “Canvia” arribem a “Sé que ets tu“. Espectacular el tema “Sota el teu balcó“i la fantàstica “L’home del tratge“.

Després de la seva època com a músic de carrer a Paris, el cantant ens explica com va ser la seva tornada a casa amb “Senyors passatgers“. He recordat quan la meva àvia veia en Serrat per la televisió, “És que aquest home ho canta tot”. Crec que diria el mateix d’en Joan Rovira. Amb “Germans de llengua“, tema que va compondre per la Diada, entrem a la recta final del concert. Seguim amb “El gran espectacle“, “M’agrada“, i un cant de llibertat “Dies millors“, nou senzill d’aquesta primavera. I acabem amb la traca de “Me preguntaba” amb la plaça cantant. Encara tenim un petit regal per acabar… “Lo meu riu“, un autèntic himne que fa el Camarlenc a L’Ebre i les seves terres. La plaça és ara quasi plena, i es que aquest trobador, atrapa els que s’acosten tot passejant un diumenge de Festa Major amb el seu “bon rotllo”! Curiositat resolta, segurament, un dels directes més potents del moment a casa nostre.

Joan Rovira actua a la Festa Major de Terrassa
Joan Rovira actua a la Festa Major de Terrassa | Marta

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa