MónTerrassa
Fira d’Estiu i Fira d’Atraccions infantils per a la Festa Major de Terrassa
  • CA

La rambla d’Ègara, entre els carrers de Torrella i d’Irineu, acollirà un any més la fira tradicional d’estiu, organitzada per l’Associació d’Artesans de Terrassa. En total, la fira està formada per 14 parades de venda d’artesania i regal on s’hi poden trobar teixits, minerals, fusta, bijuteria, cuir o complements, entre molts altres productes. L’aforament i l’accés a la fira seran limitats i s’hauran de seguir les mesures de seguretat per la Covid-19: desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrar i portar la mascareta sempre posada dins la zona perimetrada. La fira es podrà visitar de l’1 al 7 de juliol de 10 a 22 h.

La fira d’atraccions infantils de Festa Major tindrà lloc a la rambla d’Ègara, entre el carrer d’Antoninus Pius i la rotonda del Doré amb els següents horaris:

Divendres 2 de juliol – de 17 a 22 h
Dissabte 3 de juliol – d’11.30 a 14 h i de 17 a 22 h
Diumenge 4 de juliol – d’11.30 a 14 h i de 17 a 22 h
Dilluns 5 de juliol – de 17 a 22 h

El diumenge al matí, l’espai disposarà de mesures que permetin el gaudi de l’activitat per a persones amb hipersensibilitat visual i acústica. La fira d’atraccions compleix les mesures aprovades pel Procicat, que s’ajusten al Protocol Covid-19, tant pel que fa a la fira, en general, com a cadascuna de les atraccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa