MónTerrassa
Els Minyons tornaran a sortir a plaça per la Festa Major de Terrassa
  • CA

Després de 595 dies des de la darrera actuació, la Diada de la Colla del 2019, el 17 de novembre de 2019 els Minyons de Terrassa tornaran a les places aquest cap de setmana. Aquest retorn serà en el marc de la Festa Major de Terrassa i complint totes les mesures necessàries, encara, en aquest moment de pandèmia. Els malves participaran en els 3 moments en què, normalment, participaven de la Festa Major: la Cercavila, la Sortida d’Ofici i l’actuació castellera de diumenge de Festa Major.

El primer acte públic dels Minyons serà als Balls de Lluïment que es faran dissabte a les 6 de la tarda a l’Escola Pia que substitueix a la Cercavila de Festa Major. També participaran de la Sortida d’Ofici el diumenge a 1/4 de 12 del matí on realitzaran un pilar. La participació de Minyons a la Festa Major 2021 es tancarà a 2/4 d’1 del migdia al Raval de Montserrat en un acte en què la Colla realitzarà diversos pilars en commemoració a la Diada Castellera de Festa Major. Aquest darrer acte serà tancat al públic i serà retransmes en directe per les xarxes socials de Minyons de Terrassa.

Malgrat tot, la participació de la Festa Major serà substancialment diferent en tots els actes. En atenció a la normativa vigent els Minyons participaran de tots els actes en grups d’un màxim de 25 persones Malgrat tot cap casteller dels malves que ho hagi demanat quedarà fora i es faran tants grups com sigui necessari per a participar dels pilars en commemoració a la Diada Castellera de Festa Major.

Programació cultural al local de la Colla

Més enllà de l’activitat castellera, i com és tradició, la Colla programa activitats al pati de la Casa Jacint Bosch, seu de la Colla, durant la Festa Major. Divendres a les 10 de la nit serà el grup Lauzeta Folk qui obrirà la programació de Festa Major i, a continuació, es farà el pregó a càrrec d’en Juanan. Dissabte se celebrarà un vermut glossat a 2/4 d’1 del migdia i diumenge a partir de les 5 de la tarda se celebrarà un concert de gralles amb el grup de gralles de la Colla, les Gralles Grillades, i, a continuació actuarà el grup de música Pasqual i els desnatats. Tots aquests actes seran d’accés lliure, però se’n controlarà l’aforament per tal que no se superin els límits establerts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa