MónTerrassa
Els Minyons tornaran a sortir a plaça per la Festa Major de Terrassa

Després de 595 dies des de la darrera actuació, la Diada de la Colla del 2019, el 17 de novembre de 2019 els Minyons de Terrassa tornaran a les places aquest cap de setmana. Aquest retorn serà en el marc de la Festa Major de Terrassa i complint totes les mesures necessàries, encara, en aquest moment de pandèmia. Els malves participaran en els 3 moments en què, normalment, participaven de la Festa Major: la Cercavila, la Sortida d’Ofici i l’actuació castellera de diumenge de Festa Major.

El primer acte públic dels Minyons serà als Balls de Lluïment que es faran dissabte a les 6 de la tarda a l’Escola Pia que substitueix a la Cercavila de Festa Major. També participaran de la Sortida d’Ofici el diumenge a 1/4 de 12 del matí on realitzaran un pilar. La participació de Minyons a la Festa Major 2021 es tancarà a 2/4 d’1 del migdia al Raval de Montserrat en un acte en què la Colla realitzarà diversos pilars en commemoració a la Diada Castellera de Festa Major. Aquest darrer acte serà tancat al públic i serà retransmes en directe per les xarxes socials de Minyons de Terrassa.

Malgrat tot, la participació de la Festa Major serà substancialment diferent en tots els actes. En atenció a la normativa vigent els Minyons participaran de tots els actes en grups d’un màxim de 25 persones Malgrat tot cap casteller dels malves que ho hagi demanat quedarà fora i es faran tants grups com sigui necessari per a participar dels pilars en commemoració a la Diada Castellera de Festa Major.

Programació cultural al local de la Colla

Més enllà de l’activitat castellera, i com és tradició, la Colla programa activitats al pati de la Casa Jacint Bosch, seu de la Colla, durant la Festa Major. Divendres a les 10 de la nit serà el grup Lauzeta Folk qui obrirà la programació de Festa Major i, a continuació, es farà el pregó a càrrec d’en Juanan. Dissabte se celebrarà un vermut glossat a 2/4 d’1 del migdia i diumenge a partir de les 5 de la tarda se celebrarà un concert de gralles amb el grup de gralles de la Colla, les Gralles Grillades, i, a continuació actuarà el grup de música Pasqual i els desnatats. Tots aquests actes seran d’accés lliure, però se’n controlarà l’aforament per tal que no se superin els límits establerts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa