MónTerrassa
El més destacat de dissabte de Festa Major de Terrassa

Presentem els horaris i la informació de les activitats més destacades del dissabte 1 de juliol respecte la Festa Major.

La Pedalada Popular començarà a les 10h i farà un recorregut d’uns 10 kilòmetres aproximadament, està organitzada per la Comissió Festa de la Bicicleta i Dechatlon Terrassa.

Cercavila serà encapçalada pelDrac de Terrassa, començarà a les 18h i el seu itinerari és el següent: raval de Montserrat, rambla d’Ègara, portal de Sant Roc, carrer Major i plaça Vella, on els grups faran una actuació final de lluïment

La Cursa Atlètica Popular comença a les 20h, el recorregut de la cursa per adults serà de 8 kilòmetres i la de petits d’1 kilòmetre aproximadament. Les inscripcions per la cursa són anticipades.

A les 20h també hi haurà el Gran Concert de Festa Major amb Amics de l’Òpera i la Sarsuela a la plaça del Rector Homs/Seu d’Ègara.

Els Castells de Vigília començaran a les 21h a la Plaça Vella un cop acabats els balls de lluïment de la Cercavila entraran a la plaça les colles castelleres de la ciutat, els Castellers de Terrassa i els Minyons de Terrassa, i tot seguit faran els castells de vigília.

Los Manolos actuaran a les 22:30h a la plaça Nova.

Nou comentari

Comparteix