MónTerrassa
La Yellow Cup ja escalfa motors a l’Atlètic Terrassa
  • CA

Queda poc més d’un mes perquè l’Atlètic Terrassa celebri entre els dies 14 i 19 de setembre el torneig més important de la secció de tenis, la Yellow Cup. Aquesta competició, nascuda ara fa nou anys, ja fa 7 temporades que funciona com a Campionat d’Espanya Cadet per Equips. Fins ara sempre s’havia jugat sempre durant la primera jornada de juliol però enguany es va posposar a causa de la COVID-19.

El pròxim dilluns 17 d’agost s’acaba el termini dels equips per sol·licitar la participació en el torneig però el quadre final no se sabrà fins el primer dia de la competició. Serà el 14 de setembre quan s’efectuara el sorteig així com la firma dels jugadors i la desfilada dels equips. A partir del dia 15 fins al 19 es jugaran tots els partits, que culminaran amb les finals el dissabte al matí.

Els integrants de l’equip groc i negre masculí són: Àlex Escoda, Iván González, Carlos Molero i Alvar Sola. D’altra banda, l’equip femení estarà format per Laia Girbau, Clara Román i Claudia Perea. Tant l’equip masculí com el femení estaran capitanejats pel tècnic del club Víctor Meza.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa