MónTerrassa
Xero Gasol, nou seleccionador d’hoquei de la sub21 masculina
  • CA

Xero Gasol ha estat escollit com a nou seleccionador espanyol de la sub21 masculina. Segons ha informat la RFEH en un comunicat, el tècnic de Terrassa assumeix el càrrec dels #RedSticksU21 en substitució d’Alejandro Siri, el qual n’ha estat el màxim responsable durant els últims anys. La Federació li ha mostrat el seu agraïment i ha donat la benvinguda a Gasol, que espera poder mantenir el nivell demostrat i aconseguir els nous reptes que es plantegen en una categoria que ha de ser l’últim graó abans d’arribar a l’absoluta.

Xero Gasol és de professió psicòleg clínic i esportiu. Actualment, ocupava el càrrec de màxim responsable del primer equip masculí de l’Atlètic Terrassa des de l’estiu de l’any 2018. Amb els de Can Salas ha aconseguit adjudicar-se l’última edició de la Copa del Rei. Gasol havia estat adjunt a l’entrenador de DHA Dani Martín durant dues temporades, i abans havia estat responsable, durant tres anys, del Vallès Esportiu, realitzant campanyes exitoses dins de la Divisió d’Honor B.

La selecció espanyola sub21 estarà capitanejada a més de Gasol per Manuel Alconchel, que exercirà d’entrenador adjunt, amb el qual ja formava part del cos tècnic. També repeteix, en aquest cas com a cap d’Equip, Javier Perea. El valencià ja va ser present, en aquest mateix càrrec, en el recentment finalitzat Campionat del Món de la categoria. Per la seva part, Roberto Oliveira s’incorpora com a entrenador analista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa