MónTerrassa
Xavi trenca el silenci i explica per què va rebutjar el Barça
  • CA
Xavi, durant un partit de l'Al Sadd
Xavi, durant un partit de l’Al Sadd | FIFA

!--akiadsense-->

Si Xavi Hernández hagués volgut complir el seu somni d’entrenar el Barça, ho hauria pogut fer aquesta mateixa setmana. El de Terrassa, però, va rebutjar l’oferta que li van traslladar Eric Abidal i Òscar Grau en la reunió que van mantenir després de l’eliminació blaugrana de la Supercopa d’Espanya. Aquest dijous, en la roda de premsa prèvia a la final de la Copa de Qatar, que es disputaran l’Al-Sadd i el Lekhwiya, el tècnic català ha explicat el principal motiu pel qual va declinar la proposta de la junta directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu.

Vaig rebre una oferta del Barça mitjançant Eric Abidal i Òscar Grau, però no la vaig acceptar perquè crec que encara és molt aviat per entrenar el Barça”, s’ha justificat Xavi, que no obstant això ha remarcat que “continuarà sent el meu somni convertir-me en l’entrenador del Barça en un futur”. L’excapità culer, però, ja ha passat pàgina i ha assegurat, “després de tres dies en què no he estat en el meu millor moment”, que està “completament centrat en la final” de la Copa de Qatar, que es disputarà aquest divendres a les 15.30h (hora catalana).

Abans de deixar l’assumpte vist per sentència, Xavi ha volgut desitjar sort al nou tècnic del club de la seva vida, Quique Setién. “M’encanta la seva forma de treballar i espero que tingui èxit”, ha valorat en relació amb el càntabre, que en menys de 24 hores va passar de passejar-se entre les vaques del seu poble a entrenar Leo Messi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa