MónTerrassa
Xavi Lleonart es corona Campió d’Europa d’hoquei
  • CA
Xavi Lleonart aixecant la copa de campió | CD Terrassa Hockey

!--akiadsense-->

Xavi Lleonart, format a l’escola del CD Terrassa Hockey, ha jugat aquest any al HC Bloemendaal arribant als Play-offs de la lliga holandesa. Després de classificar-se de manera brillant per la Final 4 de l’EHL (Euro Hockey League), l’equip taronja va guanyar la semifinal contra el Rotterdam per 6 a 0 (els gols de camp compten doble, mentre que els de penal corner només compten 1 gol).

A la final el Bloemendaal va jugar contra el Kampong, que havia guanyat la seva semifinal contra l’Herakles belga per 6 a 2. Després de començar perdent 2 a 0, l’equip d’en Xavi es va recuperar i va acabar guanyat per 8 gols a 2. Lleonart va marcar el gol de l’empat i va ser considerat ‘MVP’ de la final. Amb aquesta victòria, l’equip holandès ja té 3 títols europeus.

Lleonart afegeix al seu palmarès de lligues nacionals espanyoles i Copes del Rei, guanyades amb el RC de Polo, el títol més important de clubs d’hoquei a Europa, l’EHL. Xavi va estar al Club fins al 2012, quan va fixar pel Polo. Després de la lesió de la temporada passada, va decidir passar una temporada en una de les millors lligues d’Europa, on l’exjugador vermell ha deixat la seva empremta amb la seva tècnica i la seva defensa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa