MónTerrassa
Xavi aixeca el seu cinquè títol com a entrenador
  • CA
Xavi Hernández, amb la copa de Qatar
Xavi Hernández, amb la copa de Qatar | Al-Sadd

!--akiadsense-->

Xavi Hernàndez, entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, ha aixecat el seu cinquè títol com a entrenador i la seva empremta al futbol del país asiàtic comença a ser de les més importants de la història d’aquest esport en aquesta regió. Aquest cop, el seu equip ha guanyat la Copa de Qatar després de vèncer l’Al-Duhail a la final (0-2), revalidant així la consecució del trofeu de l’any passat.

Bounedjah ha estat l’encarregat de marcar els dos gols de l’Al-Sadd. El primer, amb filigrana inclosa, ha estat de xilena a l’interior de l’àrea. En el segon, l’exjugador de l’Arsenal i el Vila-real, entre altres equips, Santi Cazorla, ha estat el protagonista amb una gran assistència per al seu company.

És la vuitena vegada que l’Al-Sadd s’endú la Copa de Qatar i la segona consecutiva. Pel que fa a Xavi, es tracta del seu cinquè títol en aquesta banqueta, sumant a les dues Copes una Supercopa, una Copa de l’Emir i una Ooredoo Cup. A més a més, es troba a un pas del doblet, ja que l’Al-Sadd té la Lliga a tocar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa