MónTerrassa
Dues waterpolistes del CN Terrassa, convocades per disputar la Copa del Món

La ciutat de Rotterdam acollirà la primera fase de la Copa del Món de waterpolo femení absolut de l’11 al 13 d’abril de 2023. Dues jugadores del Club Natació Terrassa (CNT) han estat convocades amb la selecció espanyola per jugar aquesta competició: Paula Camus i Pili Peña. Juntament amb tretze jugadores més, lluitaran per classificar-se per les World Cup Finals que es disputaran a Long Beach (Estats Units) del 23 al 25 de juny.

La selecció espanyol, dirigida per Miki Oca, es troba dins el grup A, on hi ha també la selecció d’Itàlia, dels Estats Units i de la Xina. L’equip disputarà un total de tres partits: Avui 11 d’abril tindrà lloc el primer partit de la competició a les 14:00 contra la selecció dels Estats Units. El segon serà demà dimecres 12 d’abril a les 14:00 contra la selecció italiana; i l’últim serà el dijous 13 d’abril a les 16:00, on s’enfrontaran a la selecció de Xina.

Objectiu: classificar-se per les World Cup Finals

L’objectiu d’aquesta competició és classificar-se per les World Cup Finals que es disputaran a Long Beach (Estats Units) del 23 al 25 de juny, on hi participaran sis equips en format ‘Final Six’. Per aconseguir la classificació han de quedar entre les dues primeres seleccions del grup. En cas de quedar terceres o quartes, la selecció femenina jugaria una “lliga” entre els altres equips que hagin quedat en tercera o quarta posició en tres partits que es disputaran a Grècia.

Waterpolistes convocades per a la Copa del Món

Las convocadas per Miki Oca per a la competició son les següents: Maica García, Laura Ester, Elena Ruiz, Paula Leitón, Bea Ortiz, Judith Forca, Nona Pérez (Astralpool CN Sabadell), Cristina Nogué (CN Mataró), Ariadna Ruiz, Martina Terré (CN Sant Andreu), Pili Peña, Paula Camús (CN Terrassa), Paula Crespí, Paula Prats (CE Mediterrani) y Elia Jiménez (CN Rubí).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa