MónTerrassa
Tot a punt per a la cursa de muntanya Vallès Drac Race

Aquest cap de setmana tindrà lloc la cursa de muntanya Vallès Drac Race, una prova esportiva que enguany arriba a la vuitena edició i que està organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament, administracions i entitats. L’objectiu d’aquesta competició és promocionar el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac -amb els seus camins i corriols tècnics i divertits- per a la pràctica esportiva així com posicionar dins del mercat del turisme esportiu Terrassa i els municipis de la comarca. Hi ha diferents modalitats, en funciona de la quantitat de quilòmetres a recórrer, però el punt d’arribada és per a totes el mateix: el Parc de les Nacions Unides. S’espera la participació de prop de 1.500 corredors.

I a més de ser una prova esportiva, la Vallès Drac Race té també un component solidari. I és que suposa una aportació a LAFACT Factoria Social de Terrassa, la qual vetlla per l’ocupació i assistència de persones amb discapacitat intel·lectual, a través de l’encàrrec d’articles promocionals i impressió de suports publicitaris entre d’altres. D’aquesta manera, participant a qualsevol de les curses es fa possible la integració socio-laboral del seu col·lectiu atès.

Les diferents curses

VALLÈS DRAC TRAIL és una cursa de resistència en muntanya que transcorre principalment per corriols i pistes que donen una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb part de recorregut tècnic amb forts desnivells i per la que cal una preparació física prèvia. El recorregut és d’aproximadament 48,5 km i 2.200 metres de desnivell positiu.

HALF DRAC TRAIL és una cursa de mitja distància en muntanya que transcorre per corriols i pistes que travessen el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac de nord a sud, compartint recorregut amb la segona meitat de la Vallès Drac Trail. El recorregut és d’aproximadament 24 km i 1.100 m de desnivell positiu i compta amb trams tècnics per als quals es recomana una preparació prèvia.

L’ESQUENA DEL DRAC és una cursa de muntanya d’iniciació que transcorre per corriols i pistes de l’entorn immediat de Terrassa. El recorregut és d’aproximadament 11 km i 350 m de desnivell positiu. Compta amb un petit tram tècnic per corriol de baixada per al que es recomana haver realitzat una pràctica prèvia d’atletisme per muntanya.

DRAC PARC  és una cursa / Caminada de muntanya  que transcorre per corriols i pistes de l’anella verda de Terrassa, arribant fins al Parc Audiovisual de Catalunya. El recorregut és de 5 km i 150 m de desnivell positiu. Discorre per un circuit fàcil per a tots els nivells.

VALLÈS DRAC KIDS · CIRCUIT CATALÀ FEEC ESCOLES DE TRAIL: 19 de febrer a la tarda

Horaris de les curses

-VALLÈS DRAC TRAIL 48KM :     8:15 h.

-HALF DRAC TRAIL 24KM :       9.45 h  (sortida de Mura) Autocar INCLÒS en el preu Trajecte Parc Nacions Unides-Mura)

-L’ESQUENA DE DRAC 11KM :    10:00 h

-DRAC PARC 5KM:   10.10h

VALLÈS DRAC KIDS dissabte 19 de febrer

-Vallès Drac Kids (sub-6)  ·  1km :      18.15h
-Vallès Drac Kids (sub-8) · 1.5km :     17.45h

-Vallès Drac Kids (sub-10)  · 2,5km :  17.15h
-Vallès Drac Kids (sub-12 i  sub 14) · 3,2km :   16.30h

Nou comentari

Comparteix