Vuit podis egarencs a la Copa d’Espanya de BMX Race 2021

El cap de setmana passat es va celebrar a les instal·lacions del BMX Terrassa la 3a i 4a Ronda de la Copa d’Espanya de BMX Race 2021. La competició va aplegar un total de 265 riders, nacionals i internacionals, provinents de la resta de l’Estat, Portugal, el Brasil, Letònia, Finlàndia, Suïssa, l’Equador i França.

Dissabte a la tarda després dels primers entrenaments lliures del matí, començava l’acció. El BMX Terrassa posava a pista un total de 65 riders. Començaven les curses i Irene Salguero era l’encarregada d’estrenar el podi amb una 3a posició en Promeses 5&6. Després li tocava el torn a Eric Serrano, actual Campió d’Espanya, que s’afermava a la 2n posició després d’unes carreres molt ajustades. Saúl Pérez va aconseguir una 3r posició en la categoria Aleví, mentre que Sergio Morillo aconseguia un altre 3er lloc en la categoria Infantil. Berta Martínez va ser tercera en Infantil Femenina i Arlet Fabregat, debutant en aquesta Copa d’Espanya, va aconseguir una 2a posició en la Categoria 5 & 6.

Diumenge, Irene Salguero va tornar a sorprendre a tots aconseguint de nou una 3a posició en Promeses 5 & 6, Eros Sánchez no va voler perdre’s la festa i va aconseguir una gran 3a posició en la seva carrera de debut en Categoria 5 & 6.