MónTerrassa
La Volta Ciclista a Catalunya passa per Terrassa i Ullastrell aquesta setmana
  • CA

La Volta Ciclista a Catalunya passa per Terrassa i Ullastrell aquesta setmana. Serà el dissabte 27, en la sisena etapa, que portarà els corredors de Tarragona a Mataró. La Volta arribarà entre tres quarts de tres i un quart de quatre.

sss

!--akiadsense-->

Un dispositiu especial amb 300 agents dels Mossos d’Esquadra vetllarà per al bon funcionament de la 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Les Policies Locals afectades pel pas de la cursa (un total de 68) i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) també col·laboraran donant suport en el dispositiu de protecció de l’esdeveniment, regulació del trànsit i seguretat viària. La Volta, que se celebra del dilluns 22 al diumenge 28 de març, recorrerà gairebé 1.100 quilòmetres en set etapes per les demarcacions de Girona, Barcelona, Tarragona i Lleida. El Servei Català de Trànsit (SCT) informarà en temps real de les afectacions a les carreteres per la cursa, principalment a través del web d’incidències viàries i el canal de Twitter.

Segons el Departament d’Interior, els agents de trànsit del cos de Mossos d’Esquadra es responsabilitzaran íntegrament de la seguretat dinàmica de la cursa al llarg de totes les etapes, garantint el normal desenvolupament per les carreteres i vetllant per la seguretat de la resta d’usuaris de les vies afectades, “procurant causar el mínim de molèsties al conjunt de la ciutadania”. Les set etapes de la 100a Volta Ciclista a Catalunya seran Calella-Calella, una CRI a Banyoles, Canal Olímpic de Catalunya-Vallter 2000, Ripoll-Port Ainé, la Pobla de Segur-Manresa, Tarragona-Mataró i etapa final Barcelona-Barcelona a la muntanya de Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa