VÍDEO | Vicky Losada marca el primer gol del City a la Lliga 21-22

Debut somiat de la futbolista de Terrassa Vicky Losada amb el seu nou equip, el Manchester City. La migcampista, ex del FC Barcelona, va debutar en el primer partit de Lliga i ho va fer amb una doble bona notícia: la primera, va ser titular; la segona; va marcar el primer gol del City aquesta temporada 2021-22. I no va ser un gol qualsevol, si no un xutàs d’aquells que als terrassencs ja ens té acostumats. A més, va poder disputar els 90 minuts sencers.

El gol va tenir lloc al minut 26 de la primera part contra l’Everton. L’egarenca havia disposat pocs abans una altra ocasió per obrir la llauna, també amb un gran xut que va marxar fora. La 17 del City no es va arronsar i en la següent oportunitat, li va caure la pilota als peus i no va dubtar ni un moment, propulsant un coet que va impactar amb el pal i va entrar a dins, impossible d’aturar per a la portera britànica. Aquest va ser el primer gol del City però no l’únic, ja que el partit va acabar amb golejada (0 a 4).

Aquí podeu veure el gol amb detall:

No podran pas gaudir massa de la victòria perquè tots els ulls ja estan posats en la segona volta de la Lliga de Campions. Serà el pròxim dimecres a la nit, en un xoc contra el Real Madrid. Les angleses han de demostrar alguna cosa més davant les madrilenyes del partit d’anada en què es va acabar amb un empat a 1. És doncs un partit clau per al City que espera mantenir la bona ratxa amb què ha començat a la Lliga.