VÍDEO | Gran gol de Vicky Losada a la Women’s FA Cup

Autèntic golàs de la futbolista del Manchester City Vicky Losada en la Women’s FA Cup en el partit disputat aquest dimecres contra el Leicester City. L’excapitana del FC Barcelona va demostrar un cop més la seva qualitat amb un xut llunyà que va entrar com un obús a la porteria defensada per Lambourne. El gol va arribar al minut 53 i suposava el 2 a 0 per a la citizens, que van acabar imposant-se per un contundent 6 a 0.

Amb aquesta victòria, les de Manchester es planten, per setena vegada consecutiva, a les semifinals de la competició. Se les hauran amb un totpoderós Chelsea, que arriba de derrotar al Birmingham. L’equip de Gareth Taylor espera revalidar el títol de campiones aconseguit l’any passat. Les semifinals tindran lloc el pròxim 31 d’octubre, i per l’altra banda del quadre hi haurà l’Arsenal (que es troba en una ratxa imparable i que es va imposar en el darrer partit de Lliga al City per 5 a 0) i el Brighton & Hove Albion.

La terrassenca no va poder acabar els 90 minuts perquè justament en aquesta jugada que va rebre un cop al turmell que la va obligar a ser substituïda uns minuts més tard, al 63, per Keira Walsh, que retornava al terreny de joc després d’una lesió que l’ha mantinguda apartada diversos mesos. Regust doncs agredolç doncs per a Losada, que espera estar recuperada al més aviat possible. Els altres cinc gols contra les guineus a l’Academy Stadium van anar a càrrec de Khadija “Bunny” Shaw amb un hat-trick, la capitana Alex Greenwood i el primer gol de la recentment fitxada Filippa Angeldhal.

La victòria ha de fer recuperar la moral a les blaves que no han tingut un inici de Lliga massa fi, amb tres partits jugats i només un triomf, fet que les col·loca en una llunyana vuitena posició. Aquest diumenge s’enfrontaran al West Ham United, un equip que resulta ser un rival directe ja que es troba en setena posició, amb només un punt més.