MónTerrassa
VÍDEO | Àlex Abrines celebra el seu aniversari pujant La Mola
  • CA
Àlex Abrines ha tornat al FC Barcelona aquesta temporada
Àlex Abrines ha tornat al FC Barcelona aquesta temporada | FCB

!--akiadsense-->

Àlex Abrines ha tornat aquest estiu al Palau Blaugrana després d’estar tres temporades a l’Oklahoma City Thunder de l’NBA. D’aquesta manera, el balear jugarà novament a la que va ser casa seva del 2012 al 2016.

En aquestes tres temporades a terres americanes, Abrines ha disputat 174 partits amb una mitjana de 5,3 punts jugant, majoritàriament, com a escorta, tot i que també ho ha fet com a aler en aquest darrer curs. Després de superar una etapa difícil, “no podia ni mirar la pilota de bàsquet. Amb ajuda dels meus familiars, amics i de la meva psicòloga he tirat endavant”, ara afirma que “he recuperat les ganes de jugar”.

Abrines va celebrar el seu aniversari aquest dijous dia 1 d’agost, i l’equip tècnic del Barça va pensar que una bona manera de celebrar-ho i a la vegada continuar la seva posada en marxa era anar a fer un entrenament especial al Parc Natural de Sant Llorenç, i més en concret, a La Mola. Així, els excursionistes que aquest divendres van pujar al cim van poder veure el jugador blaugrana exercitant-se d’allò més:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa