Victòria treballada del sènior del CNT en el derbi vallesà contra el Rubí

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar dissabte el CN Rubí (7-8) en partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho va redreçar el camí en el tram final d’un derbi vallesà molt equilibrat i va poder decantar el matx al seu favor.

El tècnic egarenc ja havia advertit a la prèvia de la duresa de l’enfrontament i així va ser. Els terrassencs van avançar-se al minut de joc a través d’una acció en home de més que va aprofitar Delgado. El Rubí va empatar dos minuts després gràcies a un penal transformat per Fenoy. Els de Cobacho, no obstant, van recuperar la iniciativa tot seguit mitjançant una diana de Wilson en superioritat numèrica (1-2).

En el segon quart, els locals van arrencar molt inspirats i van encadenar un parcial de 3 a 0 que va capgirar l’electrònic. West, Fenoy i Sergi Pina en van ser els artífexs. El CN Terrassa va restablir la igualtat abans del descans gràcies a l’encert de Delgado de penal i a una diana de Flores en home de més (4-4).

A la represa, es va repetir el guió del principi del segon període. El conjunt de Rui Tiago Moreira va anotar dues dianes consecutives, obra de Iu Pina i Sergi Pina, i va col·locar un preocupant 6 a 4. Però la reacció egarenca va ser excel·lent. Entre el final del tercer quart i l’inici del darrer període, va encadenar un parcial de 0 a 4 que va esdevenir decisiu. Rodríguez va marcar el 6 a 5 i, a només divuit segons del final del tercer període, Wilson va empatar a sis.

Cinc minuts finals per avançar-se en el marcador

El CN Terrassa va posar-se per davant a cinc minuts i mig per al final després que Flores batés Albacete. Els de Cobacho van rematar la feina a dos minuts de la botzina per mitjà d’una jugada en superioritat numèrica que va culminar Delgado (6-8). A partir d’aquest punt, els egarencs van saber administrar la renda i el gol de Martins a tres segons de la conclusió només va servir per estrènyer el resultat final.