Victòria sòlida dels sèniors del CN Terrassa contra el Tenerife Echeyde

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha batut aquesta tarda l’SC Tenerife Echeyde (10-7) en partit ajornat corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho ha dominat el matx des del principi amb solidesa. Amb aquest resultat, els egarencs acumulen un balanç de quatre victòries i una derrota en els cinc partits disputats.

Els canaris arribaven a la cita en plena forma després de guanyar els quatre compromisos de lliga que havien jugat fins al moment, però el Terrassa ha arrencat molt seriós i ha pres les regnes ben aviat. Flores, màxim anotador del matx amb cinc dianes, ha estrenat el compte mitjan quart. El neerlandès Keuning ha empatat poc després, però els de Cobacho han obert la primera escletxa amb un doblet de Flores (3-1).

En el segon període, l’actuació de Malnero sota els pals ha impedit que els egarencs ampliessin substancialment la diferència. En tot cas, han establert un marge còmode de tres gols al descans. Alegre, en superioritat numèrica, ha apropat els canaris. El CN Terrassa, no obstant, ha replicat amb dos gols consecutius de Chico i Delgado que han situat el 5 a 2 amb què s’ha arribat a la pausa.

Certificant la victòria del CN Terrassa a la represa

A la represa, l’equip de Dídac Cobacho ha certificat el triomf. Flores, en ratxa, ha enfilat l’electrònic fins al 6 a 2. Mercado, en home de més, ha mirat de reenganxar els visitants a la lluita per la victòria. Però les dianes posteriors de Flores i Delgado han esvaït les esperances del Tenerife Echeyde (8-3). Alegre, en els últims segons, ha retallat distàncies.

La victòria no ha perillat en el darrer període

En el darrer període, els terrassencs han gestionat sense patiment la renda adquirida. Els canaris s’han apropat fins als dos gols gràcies a l’encert d’Español i Salvador, però el triomf local no ha perillat. De Lera i Delgado han tornat a ampliar el forat fins als quatre gols (10-6) i Mercado, sobre la botzina, ha establert el 10 a 7 definitiu.