Victòria del sènior del CN Terrassa davant del Rubí

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar el CN Rubí (14-12) en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Amb aquesta victòria, els egarencs es mantenen en el quart lloc de la taula, amb un total de quinze punts. El conjunt de Dídac Cobacho va haver de lluitar fins al lloc per poder-se endur el triomf, ja que els homes de Tiago Moreira, tot i anar per darrere bona part del matx no van abaixar els braços fins als darrers minuts.

I això que van ser els visitants qui van tenir un inici fulgurant amb dos gols en tan sols tres minuts. Vasic i Pina avançaven els rubinencs que van sortir a totes. Per sort, els terrassencs van saber reaccionar i van aconseguir capgirar com un mitjó el marcador amb tres gols consecutius, gràcies a dos penals transformats per Barroso i Prieto, i un gol de Alarcón aprofitant la superioritat numèrica. Escarmentats, el CN Terrassa no va afluixar, i malgrat que el Rubí va empatar a tres per mitjà de Carrasco, van tornar a fer forat amb Alegre i Barroso. Una diada de Blánquez, retallava distàncies. D’aquesta manera, el partit arribava al descans amb un avantatge clar per als terrassencs (7 a 4).

Bona arrencada del tercer període per al CN Terrassa amb gols d’Alarcón i Prieto. Amb el 9 a 4 al marcador semblava que la feina ja estava feta però no. Els rubinencs van apretar i van encadenar un parcial de 0 a 3 (Carrasco, Soler i Mejías), deixant l’electrònic amb només dos gols de diferència i encara minuts per endavant. Flores aportava tranquil·litat en fer el desè, ja en el tram final del quart. En l’últim període, el CN Terrassa sense deixar d’estar al capdavant no va poder relaxar-se ni un minut. A falta de tres minuts i mig per finalitzar el partit, Vasic i Schofield van reduir la distància a només un gol. Amb els nervis a flor de pell, Carrillo va agafar les regnes i va anotar dues dianes amb només quaranta segons. Amb el 14 a 12, els egarencs van respirar i així es va acabar el partit.