Victòria lluitada fins al final per al sènior masculí del CV Terrassa

Desplaçament aquest dissabte del sènior masculí del CV Terrassa fins a Calella per disputar el partit de la primera volta de la fase d’ascens. Els equips ja es coneixien de la primera fase de classificació amb aleshores victòria per als egarencs. Amb bones intencions, els vermells van jugar de manera ordenada i intel·ligent, però no va ser suficient per endur-se el primer set, que es va perdre per 25-22.

Al segon set, gran reacció dels de Terrassa a causa de l’atenció posada en la recepció i defensa, el que va originar bons contraatacs i que els egarencs s’enduessin la victòria per 22 a 25. Empat a un en el marcador i un tercer set amb uns vermells que apretaven i feien un bon joc. L’inici del tercer set, els egarencs van fer un bon joc amb totes les seves facetes, destacant un Jesús Requena com a atacant que va ser clau, amb l’ajut dels seus companys, per situar el 19 a 25 i l’1 a 2 al marcador. Al quart set, el cansament va passar factura i el Calella ho va aprofitar per recuperar terreny perdut i endur-se el set. Finalment, al tie-break, els egarencs van reaccionar d’un inici poc prometedor i van acabar guanyant-lo per 12-15. Gran victòria per al CV Terrassa per seguir somiant en l’ascens.