Victòria de les juvenils del CV Terrassa que afermen el segon lloc
Les juvenils celebrant la victòria
Les juvenils celebrant un punt aconseguit | CV Terrassa

Gran partit de les jugadores del juvenil del CV Terrassa, entrenat per Dobón i Guil, per tancar la primera fase de competició amb una victòria contra el Castellar, rival directe en la classificació (26-24/25-23/25-14). Després de la derrota l’anterior jornada contra el Sant Cugat, el conjunt egarenc es complicava la 2a plaça de la classificació i se la jugava contra el Castellar, un equip molt compacte en defensa que complica molt el joc dels rivals i que ja a domicili va derrotar les egarenques.

En aquesta ocasió les de Terrassa sortien molt conscients de les seves possibiltats i del seu joc i des del primer punt mostraven les credencials davant d’un Castellar que anava de més a menys en cada fase del partit. Amb un joc molt fluïd el Terrassa dominva el primer set. Molta seguretat en els serveis i en el bloqueig feien que les visitants no trobessin el punt d’entrada sobre el camp local.

La dinàmica al llarg del partit va ser de “més a més” per al Terrassa que s’agradava, i molt espereronades pel nombrós públic començava a fer connexions de joc que desmuntaven una i una altra vegada la defensa visitant. Aquest joc duia a la victòria d’un Terrassa que acaba en segona posició de la primera fase i que jugarà pel titol de lliga en la següent fase. La propera jornada serà de descans a l’espera dels nous calendaris de competició.

Partit de les cadets del CV Terrassa
Partit de les cadets del CV Terrassa | CV Terrassa

Les cadets perden pistonada

El passat dissabte a Bon Aire, les cadets del CV Terrassa rebia al FS Castellar (30-28/19-25/7-25/10-25) en l’última jornada de la primera fase de competició. Amb moltes ganes de tancar la primera fase amb una victòria, el partit s’iniciava amb un intens primer set que les locals s’enduien per 30-28, amb un gran esperit lluitador davant d’un Castellar superior que ocupa la 4a plaça de la classificació.

Les jugadores de Guil i Billon van patir un revés en el segon set i el van perdre per un 19-25. S’iniciava així un procés d’involució en el joc de les egarenques que a partir de llavors perdien pistonada i es veien molt superades pel joc de les visitants, que finalment s’enduien el partit de forma molt plàcida. El grup cadet femení, que és de nova creació al CV Terrassa, queda en l’última posició de la taula en la primera fase de la competició. La propera jornada, de descans, serà el punt i a part per esperar el nou calendari de la fase de competició.