Victòria del sénior masculí del CV Terrassa

El senior masculí del Club voleibol Terrassa s’imposa per 3-1 a Panteres Grogue A en l’última jornada de lliga. Tant els egarencs com les seus rivals l’afrontaven amb la classificació matemàtica a les fases d’ascens. El partit va començar amb un conjunt local molt dispers que de mica en mica va començar a ficar-se en el joc. El primer set va caure de banda de l’equip visitants que es va imposar per 23-25. Al segon el conjunt terrassenc va disminuir el nombre d’errors i va aconseguir mantenir distàncies en el joc acabant el set molt ajustat però amb victòria pels locals per 25-23. Els dos següents amb un joc mes ordenat del nois del CVT van donar una mica es de calma i van acabar guanyant per 25-20 i 25-21 respectivament. Tot hi que el resultat no afecta a la classificació, va ser un partit important per agafar ritme i confiança cara a les fases que començaran divendres 11 de juny i a falta de que surtin els enfrontaments tot apunta que els egarencs jugaran el partit de vuitens de final contra St. Pere Pescador.