Victòria còmoda del CN Terrassa en el debut a la Challenger Cup

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha debutat amb una victòria còmoda contra l’ASA Tel Aviv (12-4) en el primer partit de la Challenger Cup que s’ha celebrat aquest matí a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. El conjunt de Dídac Cobacho s’ha mostrat molt superior en tot moment i aquesta tarda, a les 18:00h, buscarà la primera plaça de grup contra l’Het Ravijn neerlandès.

Els egarencs s’han estrenat als dos minuts de joc gràcies a una acció en home de més culminada per Delgado. El marge hagués pogut créixer de seguida, atès que els de Cobacho han estavellat diversos llançaments al pal. Però no ha estat fins als darrers segons del quart que Alarcón ha trobat el camí de gol amb un xut des del centre de l’atac (2-0).

EL CN Terrassa posa el partit coll avall

En el segon període, el CN Terrassa ha millorat l’efectivitat i ha posat el partit coll avall. Delgado i Wilson, en un tres i no res, han enfilat l’electrònic fins al 4 a 0. Els israelians han reaccionat tímidament a través de Zonanstern, ja que els locals han eixamplat la diferència abans del descans per mitjà de Garcia i Fran Sánchez, en superioritat numèrica (6-1).

A la represa, la dinàmica no ha variat. El CN Terrassa ha seguit dominant la situació i ha anat engrandint l’escletxa. Schlein ha anotat el segon gol de l’ASA Tel Aviv als quaranta segons del tercer període. Delgado i Wilson han signat la rèplica terrassenca. Posteriorment, Delgado, màxim anotador del matx amb quatre dianes, i Díaz han contrarestat la diana prèvia d’Hoffenbartel (10-3).

Cap en el partit contra l’Het Ravijn

En els últims vuit minuts, l’equip ha començat a aixecar el peu pensant en el partit de la tarda i les forces s’han equilibrat. Comas ha marcat l’onzè a sis minuts i mig de la botzina, Fotin ha protagonitzat la resposta visitant i Wilson, en home de més, ha establert el 12 a 4 definitiu.