MónTerrassa
Sòlida victòria del waterpolo ability del CN Terrassa davant del Sabadell

L’equip de waterpolo Ability del Club Natació Terrassa (CNT) va saldar amb una sòlida victòria (12-9) el partit corresponent a la 3a jornada de la Lliga Catalana Danfoss waterpolo ability davant el CN Sabadell. El matx, disputat el dissabte 15 d’abril a les 17h a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa, va ser el primer enfrontament entre els equips vallesans en aquesta competició. El partit tancava la primera meitat de les jornades de la competició.

En un partit ajustat fins al final, el conjunt egarenc va saber imposar-se. Jose Marí Alcaraz va ser l’home del partit. Amb un joc espectacular Jose Marí va anotar un total de vuit dianes per a l’equip de Terrassa. Més gols de Jose Luis Corredera (1), Enrique Lupiañez (1), Dani Urios (1) i de Mario Guillén (1) van completar el marcador que deixava amb una diferència de tres gols a favor del CN Terrassa.

El pròxim partit del quadre egarenc es disputarà a Barcelona el dia 30 d’abril davant el CN Barcelona, i serà l’encarregat d’obrir els partits de tornada de la competició.

Un altre derbi vallesà: Derrota del sènior del CN Terrassa contra el Sabadell

El Club Natació Terrassa va viure una derrota aquest passat dissabte 15 d’abril en un altre derbi vallesà. L’equip sènior masculí de waterpolo va caure (16-8) davant el Astrapool CN Sabadell en el partit corresponent a la 20a jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina. L’equip egarenc va ser derrotat amb una gran diferència de gols davant dels ja primers classificats matemàticament de la Lliga.

Però aquest dimecres dia 19 d’abril, l’equip del CN Terrassa jugarà l’anada de la final de la Challenger Cup a Grècia. Serà una fita històrica pel club, ja que es medirà a un altre gran equip europeu. La tornada de la final es jugarà a les Instal·lacions de l’Àrea Olímpica el dissabte 29 d’abril.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa