Victòria a l’últim sospir per al CP San Cristóbal

Partit seriós del primer equip de futbol del Club Parroquial San Cristóbal davant de la UE Sant Andreu. El conjunt dirigit per Oliver Ballabriga es va imposar per 1 a 2 al Narcís Sala en un nou partit amistós de pretemporada. Amb els locals tenint la pilota i marcant el ritme, van ser els egarencs qui van clavar la primera fuetada. Poves va rematar amb encert una centrada dins de l’àrea. Era tot just el minut 14 i el Sancris feia gala de la seva defensa rocosa i de màxima efectivitat de cara a porteria.

Els quadribarrats van cercar l’empat i el pal va evitar que arribés en un córner rematat per Fassani (25’). Però la insistència va tenir premi. I al 37, Argilaga va guanyar la línia de fons i va centrar per a la rematada franca d’Ashot. Amb aquest resultat es va arribar a la segona part. A la represa, oportunitats amb més o menys perill a banda i banda. El San Cristóbal més defensiu, molt seriós, impedia que el Sant Andreu pogués fer mal de veritat. Fins que, ja en temps de descompte, David López va ser el més llest i va introduir la pilota al fons de la xarxa, donant la victòria als blanc-i-blaus.

UE Sant Andreu (1): Miguel Ramos (Rabelo, 60’), Aparicio (Llamas, 46’), Vives (Ferreira, 46’), Noguera (Vives, 72’), Argilaga (Marc Garcia, 46’), Gimeno (Morer, 46’), Lawson (Gimeno, 72’), Carreón (Albertito, 60’), Priore (Ashot, 72’), Ashot (Mulero, 46’) i Fassani (Aritz, 46’).

CP San Cristóbal (2): Carles, Óscar Sierra (David López, 61’), Ricky, Max Llovera, Sergi Martínez, Poves (Abde, 31’), Tino (Ion, 46’), Toro (Janneh, 79’), Mario Cantí (Aarón, 61’), Mario Domingo i Tom.