MónTerrassa
Víctor Gutiérrez canvia el CN Terrassa pel PSOE
  • CA

El waterpolista Víctor Gutiérrez abandona l’esport per dedicar-se a la política. El “run-run” que corria es va confirmar, el jugador del CN Terrassa i de la selecció espanyola deixa el club egarenc per anar-se’n al PSOE. Les tres útimes temporades ha estat el màxim golejador de la Divisió d’Honor, la lliga nacional de waterpolo, i a més, acumula més de 70 internacionalitats. Un canvi de vida radical d’una de les estrelles d’aquest esport que ha sorprès. El jugador madrileny, de només 30 anys, periodista i activista LGBTI, considera que no pot compatibilitzar la pràctica esportiva d’elit amb la seva nova responsabilitat com a nou secretari LGTBI de l’executiva del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE).

Víctor Gutiérrez/CN Terrassa

Pedro Sánchez, president del Govern espanyol i secretari general del PSOE, va triar aquest activista contra la homofòbia com a cap de la secretaria LGTBI, en la segona jornada del Congrés Federal del partit celebrat a València, on es va definir la llista de les 42 persones que formaran part de la nova executiva. Fibs llavors, no se li coneixia activitac política, ni que fos militant dels socialistes terrassencs, catalans o espanyols. Va ser una de les grans bombes del congrés.

Va ser un dels primers esportistes d’elit d’Espanya en fer pública la seva homosexualitat. “El 2016 vaig fer pública la meva orientació sexual, convertint-me en el primer esportista professional d’esport en equip obertament gay en la història d’Espanya. L’objectiu era trencar el tabú existent dins de l’esport, i compartir la meva experiència positiva en l’elit de la competició, transmetent els valors del respecte, tolerància i la diversitat”, escriu el mateix Gutiérrez a la seva pàgina web.

El passat mes d’abril, es va muntar iun gram escàndol quan va denunciar insults homòfobs durant un partit de waterpolo per part del jugador del Club Natació Sabadell, Nemanja Ubovic, que va rebre una sanció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa