Víctor Galán es penja el bronze en el Campionat de Catalunya de Karate

El karateka del CN Terrassa Víctor Galán va aconseguir la medalla de bronze en kumite júnior menys de 68 quilos en el Campionat de Catalunya de Karate Cadet, Júnior i Sub’21 que va celebrar-se dissabte passat al Centre Municipal d’Esports de Sant Celoni.

Galán va batre Adrià Bertomeu (Karate Pirineus) en els vuitens de final per 7 a 5. Posteriorment, en els quarts de final, el karateka egarenc va vèncer Marc Ventura (Club Karate Ridao) per 1 a 0. En el tercer combat, el de semifinals, Galán va caure per 0 a 1 contra Daniel Maya (Shotokan Andorra), que va acabar proclamant-se campió. Aquesta derrota el va conduir a la repesca, ronda en què va guanyar amb molta solvència, 7 a 1, a Xavier Miralpeix (Club Yawara).

El CN Terrassa va comptar amb dos representants més en la màxima cita catalana. Jordi Estany, que va competir en kumite cadet menys de 57 quilos, i Pol Frade, que va intervenir en kumite cadet menys de 63 quilos, van ser eliminats en primera ronda en el seu debut en un Campionat de Catalunya.