MónTerrassa
Losada dona suport a Maria Teixidor per liderar la lliga femenina de futbol
  • CA

La futbolista del Manchester City Vicky Losada ha mostrat la seva preferència sobre qui ha de liderar la lliga femenina de futbol: la seva candidata és Maria Teixidor. Així de clar ho ha dit a través de les xarxes socials, on l’excapitana del FC Barcelona, ha exposat que “has viscut des de dins l’evolució del futbol femení en els darrers 16 anys, sens dubte; tu vas arribar en un moment clau on vas lluitar per nosaltres, ens vas donar visibilitat, valor, imatge i respecte. Gran líder per portar la lliga espanyola al màxim nivell, que és on mereix estar”. D’aquesta manera, la terrassenca pren partit per una de les tres candidates que aspiren a dirigir la Lliga Professional. Les altres dues estan liderades per Ainhoa Tirapu i Beatriz Álvarez.

Teixidor ha agraït el suport de la jugadora:

En aquests moments, la futur lliga es troba encara en la fase de captació de signatures per part dels 16 clubs fundacionals. Totes les candidatures necessitaran un mínim de 4 avals, i cal tenir en compte que un club només pot donar el seu aval a una sola candidata. Maria Teixidor és una advocada i empresària catalana, presidenta de la plataforma Leadership Woman Football, i que compta amb el suport del fons nord-americà Muse Capital, que ha assegurat que està disposat a invertir prop de quaranta milions d’euros en la lliga femenina espanyola. Amb experiència en la direcció d’un club esportiu, ja que era membre de la directiva del FC Barcelona, en la secció femenina, entre els anys 2015 al 2020, aposta com a vicepresidenta per a Reyes Bellver. A més, la pionera Gloria Football invertirà prop de 10 milions d’euros pels “naming rights” de la competició.

Però sembla que Teixidor no és la favorita, almenys per una dotzena de clubs, que s’han mostrat més d’acord amb la precandidata Beatriz Álvarez. L’última en aparèixer i la candidata oficial. Actual directora general d’esports del Principat d’Astúries, compta amb l’experiència com a jugadora del real Oviedo durant deu anys i, posteriorment, en l’aparell directiu del club del 2009 al 2018. A aquesta presidència se li suma la vocalia a la comissió directiva del Consejo Superior de Deportes.

La tercera en discòrdia és Ainhoa Tirapu, acompanyada de Dolores Martelli, que van presentar la seva candidatura “Unidas por el futbol”. Internacional espanyol i doble campiona de Lliga amb l’Atlhetic Club ha fet equip amb Martelli, que compta amb vint anys d’experiència en el sector del màrqueting i esdeveniments esportius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa