MónTerrassa
Valverde sobre Riqui Puig: “Una cessió? Ho han de valorar ell i el club”
  • CA
Ernesto Valverde no descarta la cessió de Riqui Puig
Ernesto Valverde no descarta la cessió de Riqui Puig | Europa Press

!--akiadsense-->

Valverde continua sense esclarir el futur de Riqui Puig. Tot i tractar-se d’un dels futbolistes amb quals ha comptat més durant aquesta pretemporada, el tècnic del Barça no s’ha volgut mullar aquesta matinada sobre el seu futur. “Cedir Riqui Puig? És quelcom que han de valorar ell i el club. És un jugador amb un gran potencial… no ho sé, jo amb els jugadors que tingui intentaré fer el millor onze per guanyar”. Ras i curt, doncs, Valverde ha donat una mostra més del seu hermètic discurs amb el prometedor migcampista del planter.

D’altra banda, Valverde tampoc vol fer volar coloms sobre Neymar Jr. Si l’últim dia va remarcar que “sembla que és un serial que em persegueix”, aquesta matinada ha prosseguit en la mateixa línia en remarcar: “Sempre parlem amb condicional sobre ell i ja veurem què passa. El que sí que sé és que sóc l’entrenador i treball com els jugadors que tinc. El que pugui passar, ja ho veurem. No hi penso, només penso en el partit davant el Nàpols”.

Finalment, preguntat per la continuïtat de Rakitic, l’entrenador de Logronyo ha explicat que “és un jugador molt important per nosaltres i no sabem si ho serà enguany. Volem intuir que sí pel tot el que ens aporta, la seva feina està demostrada. Ara mateix comptem amb ell igual que amb tots els altres futbolistes que tenim”; mentre que sobre l’estat d’Umtiti ha recalcat: “És un jugador que està amb nosaltres, és campió del món… va tenir problemes físics l’any passat, però esperem que estigui bé”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa