El Vallès Esportiu revalida el títol del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor B
zzz

Aquest cap de setmana s’ha jugat la final del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor B en la que s’han trobat l’Egara 1935 i el Vallès Esportiu, equip que ja va aixecar la copa de campió la passada temporada.

L’encontre va iniciar-se amb la supremacia del Vallès que va guiar la primera part. Al primer quart Pau Cunill marcava de penal, i a la segona ell mateix i amb la mateixa jugada aconseguia el segon (0-2). Al tercer quart els grocs continuaven amb l’avantatge i amb tranquil·litat, però a l’últim quart el resultat va canviar: l’Egara 1935 encertava de penal el seu primer gol, d’Enric Moliné.

Cinc minuts després Aleix Reyner marcava el segon gol, també de penal, forçant els shoot outs. Els llançaments dels shoot outs van afavorir al Vallès, donant-li la victòria i el títol (2-2/4-5).

Van dirigir la final els àrbitres Albert Pons, David Salsench i Marc Heras. Luisa Sánchez va fer les funcions d’Oficial Tècnica.

Van aixecar la copa de campions: Joan Verdaguer, Sergi Puig, Jan Amat, Pol Albericio, Miquel Calzada, Jordi Malgosa, Pol Sola, Pol Valldeperas, Miquel de Paz, Grau Albert, Arnau Pérez, Jan Vall, Ponç Albert, Pau Cunill, Bastien Sophie R. Chauliac, Jan Valldeperas, Pol Fité i Biel Soriano.

Albert Lis ha estat l’entrenador dels campions i Juli Paz el delegat. El Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor B va començar el 29 d’agost i ha comptat amb la participació dels tres equips catalans que prenen part a la competició de la mateixa categoria en l’àmbit estatal (Egara 1935, Vallès Esportiu i Pedralbes HC). La Fase Regular ha constat de sis jornades disputades en un format de lliga a dues voltes i del partit de la Final.

Nou comentari