MónTerrassa
La Vallès Drac Race recorrerà el parc de Sant Llorenç el febrer de 2018
  • CA
Membres de l’organització en l’acte de presentació de la cursa | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d’Àfrica va viure i créixer al Parc Natural de Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits als habitants, i pels seus camins competiran els corredors de Vallès Drac Race 2018. Enguany, el Centre Excursionista de Terrassa repeteix com entitat organitzadora.

Després de l’èxit de l’anterior edició, amb un miler de participants vinguts d’arreu de Catalunya, Vallès Drac Race es consolida com a esdeveniment esportiu de referència en el calendari de curses de muntanya. El 18 de Febrer de 2018 és la data escollida per a la IV edició i continurà oferint tres itineraris diferents pels apassionats del Trailrunning.

La prova reina serà Vallès Drac Trail, que desafia als corredors a fer una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç, de 48 km i 2.200 metres de desnivell positiu. Half Drac Trail, amb una distància de 24Km i 1.100 metres de desnivell enllaçarà Mura i Terrassa. Finalment, la cursa popular Esquena de Drac, d’11 km i 350 metres de desnivell positiu, tindrà un recorregut molt interessat per als que vulguin iniciar-se a les curses de muntanya o experimentats corredors amb caràcter més explosiu.

Enguany també hi haurà les Curses per als infants amb 4 categories diferents i de distàncies compreses entre 1,5km i 3km. Les inscripcions ja estan obertes i ja es compta amb més de 150 inscrits a falta de dos mesos per a l’esdeveniment.

L’acte de presentació de la Vallès Drac Race 2018 s’ha fet a la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Terrassa, amb la presència d’Eva Cervelló, presidenta de l’entitat; la regidora d’Esports de L’Ajuntament, Eva Candela; el Cap del Servei de Turisme i Projecció Exterior, Jordi Garreta, i el Comitè Organitzador al complet de la Vallès Drac Race 2018.

Presentació del Vallès Drac Race | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa