MónTerrassa
La VacaVolta de Vacarisses bat el rècord de participació
  • CA

El Club Motoclàssic Vacarisses va organitzar aquest cap de setmana la 2a edició de la VacaVolta Vacarisses, que enguany ha batut el seu rècord de participació amb gairebé un centenar de motocicletes i un centenar de participants. En total hi han participat un total de 91 motos, consolidant aquesta prova en el calendari d’esdeveniments de l’organització i convertint-la en tot un gran èxit.

La VacaVolta es tracta d’una ruta no competitiva d’un total de 300 quilòmetres pensada per a tota mena de motos, amb recorreguts per carreteres emblemàtiques de Catalunya. En aquesta 2a Edició, l’augment de participació respecte a la de l’any passat ha estat considerable, aplegant 91 motos i un total de 106 participants.

El recorregut d’enguany va transcórrer per la zona nord-oest de les carreteres catalanes, en un traçat de 308 quilòmentres, amb sortida des de Vacarisses passant per Rocafort, Granera, Collsuspina, Taradell, Seva, Viladrau, Osor, Anglès, Joanetes, Lluçà, Moià i finalitzant la ruta a prop de Calders, a la Masia El Canadell. En finalitzar la prova, Motoclàssic Vacarisses va organitzar un dinar de germanor multitudinari amb la presència dels participants i organitzadors per celebrar la finalització de la prova.

VacaVolta 2021 | Club Motoclàssic Vacarisses

La prova es va desenvolupar amb total normalitat, sense incidents i dins dels horaris previstos. L’organització agraeix la implicació de les entitats, espònsors, i col·laboradors. Però de forma molt especial a tots els participants, “ja que gràcies a tots ells hem consolidat la VacaVolta per properes edicions“, afirmen.

El Club Motoclàssic Vacarisses, compta ja amb 31 anys d’història, al llarg dels quals ha fet possible les tradicionals edicions de la Concentració de Motos Clàssiques. L’any passat va introduir per primera vegada la Vacavolta i amb només dos anys de celebració de la prova ja han pogut comprovat que la volta és tot un èxit. Així doncs, ja estan preparant la tercera edició de la VacaVolta per l’any 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa