Un sòlid CN Terrassa femení es desfà amb claredat del WP Zaragoza

El CN Terrassa va superar dissabte l’Escuela WP Zaragoza (17-7) en partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va confirmar la bona imatge oferta la setmana anterior contra el Rubí i va adjudicar-se el matx folgadament.

Aquest resultat situa les egarenques en el quart lloc de la taula amb sis punts. Les terrassenques van arrencar molt endollades, actitud que es va reflectir en el marcador de seguida.

Les de Xavi Pérez van passar per sobre de les aragoneses amb un parcial d’entrada de 8 a 0. Cinc dels gols van arribar en el primer període. Marta Recio va anotar els dos primers, el segon després de transformar un penal comès per Ciudad.

El tercer va ser obra de la nord- americana Sierra Smiley mitjan quart, mentre que Gege Pirat i Raquel Roldán van completar el parcial. En el segon període, el CN Terrassa va ampliar el seu domini. Anna Roldán, al minut de joc, Pirat i Olga Descalzi, en superioritat numèrica, van enfilar l’electrònic fins al 8 a 0. L’Escuela WP Zaragoza va estrenar el seu compte a quaranta-cinc segons del descans de la mà de Madre en jugadora de més.

Les locals, però, encara van tenir temps per incrementar l’avantatge per mitjà de Descalzi (9-1). A la represa, es van veure dos parcials més equilibrats després que les de Xavi Pérez haguessin aclarit el panorama en la primera meitat. Gómez va anotar la segona diana aragonesa, gol que va precedir un parcial egarenc de 3 a 0 amb Recio, Noelia Mora i Anna Roldán com a artífexs. Valdivielso va signar la rèplica per part visitant (12-3). Amb el matx sentenciat, l’últim període va esdevenir un festival ofensiu. Després que el conjunt de Fran Orizo s’apropés fins al 14 a 7, el CN Terrassa va certificar la golejada amb tres dianes finals a càrrec de Descalzi, Raquel Roldán i Cristina Cantero. Visita a l’AR Concepción Ciudad Lineal El CN Terrassa visitarà el proper dissabte 12 de novembre l’AR Concepción Ciudad Lineal en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx començarà a les 17.00h.