Un final demolidor de Sèrbia deixa fora de la final a la selecció de waterpolo

Cop dur per a la selecció espanyola masculina de waterpolo que ha perdut aquest divendres davant de Sèrbia. Ha estat un partit molt igualat i que no s’ha decidit fins al darrer quart (10 a 9). Amb aquest resultat, els espanyols hauran de lluitar per aconseguir almenys la medalla de bronze davant d’Hongria (diumenge a les 6.40h).

El partit no havia començat bé per al combinat estatal, que compta amb dos jugadors del CN Terrassa, Alvaro Granados i Bernat Sanahuja. Amb un parcial de 0 a 2, calia remuntar. Però el segon període s’ha reaccionat aconseguit un gran 0 a 4 i portant al partit la mitja part amb 2 a 4. Granados aconseguia posar Espanya dos amunt (4 a 6) a tan sols un minut i 50 segons pel final. Dos gols més per a cada bàndol situava l’últim quart en un ajustat 5 a 7. Però el potencial dels serbis és enorme i ho han demostrat fins al final amb un parcial de 4 a 1 que els deixava per davant i que no han cedit.