MónTerrassa
Últims reforços per al Terrassa FC femení
  • CA
Fotografia d’equip del Terrassa FC femení 2018-19 | Terrassa FC

!--akiadsense-->

La central Judit Hurtado, les migcampistes Marta Tomás i Anna Cris i l’extrem, que també pot jugar de lateral, Ainhoa Alonso fitxen per un primer equip femení del Terrassa FC que ja compta amb 18 fitxes, però que es mantindrà atent per dur a terme alguna incorporació d’última hora.

Judit Hurtado Divins (14/07/1984) fitxa pel Terrassa FC femení provinent de la UD La Planada. La central manresana però amb residència a Terrassa torna a l’equip terrassista en aquesta segona etapa que començarà al Terrassa FC, ja que es va iniciar al club egarenc l’any 1999, quan va jugar fins el 2002. Judit Hurtado va jugar després a l’EF Viladecavalls, a l’EF Bonaire, durant set temporades, i durant les últimes cinc temporades a la UD La Planada.

Marta Tomás Pérez (09/07/1986) també signa per l’equip que entrena Albert Alborch. La migcampista espluguina, però amb residència a Terrassa, arriba provinent de la UD La Planada (2012-18) i va defensar la samarreta de l’equip de futbol sala FS Sant Just (2004-10) i l’EF Bonaire (2010-12). La d’Esplugues de Llobregat combinarà el primer equip femení del Terrassa FC amb les motos, ja que competeix al Campionat d’Espanya de Velocitat Femenina.

La migcampista castellarenca Anna Cris (11/10/1989) també s’incorpora al primer equip femení del Terrassa FC. Provinent de la UD La Planada (2017-18), Anna Cris ha jugat amb anterioritat al RCD Espanyol durant dues temporades i al CE Mercantil durant una temporada.

L’extrem i també lateral Ainhoa Alonso Salvador (20/11/996) fitxa pel Terrassa FC provinent del Cerdanyola de Vallès FC, on ha jugat les darreres tres temporades. Ainhoa, que també és d’Esplugues de Llobregat, va defensar la samarreta del RCD Espanyol durant 3 anys, el CE San Gabriel (també durant tres campanyes) i durant sis temporades al CF Trabajana, on jugava amb un equip de nois.

Amb aquests quatre fitxatges, el Terrassa FC femení, que ha iniciat aquest dimarts al vespre a l’Estadi Olímpic de Terrassa la pretemporada, compta amb 18 futbolistes, però encara no dona per tancada la plantilla a l’espera d’alguna possible nova incorporació de darrera hora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa