Triomf molt treballat del CN Terrassa contra un rival directe

El CN Terrassa va derrotar el CN Madrid Moscardó (8-5) en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Iberdrola Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va treballar de valent per endur-se una victòria cabdal contra un rival directe i sumar tres punts molt valuosos que el mantenen en el tercer lloc de la classificació.

Centrats en la defensa, ambdós equips van arrencar amb molta prudència en atac. Les egarenques no van trobar el camí del gol fins al quart minut de joc, quan Olga Descalzi, una de les destacades, va batre Alzuaz de vaselina. Després de desaprofitar dues accions en superioritat numèrica, les visitants van empatar a la tercera de la mà de Vesperinas. A trenta segons del final del quart, les de Xavi Pérez van recuperar la iniciativa gràcies a una acció en jugadora de més ben resolta per Noelia Mora des del lateral dret (2-1).

El Madrid Moscardó va capgirar l’electrònic en el primer tram del segon període. Díaz, en superioritat numèrica, va empatar a dos. Una altra acció en jugadora de més va permetre Serrano situar el seu equip en avantatge. Era evident que les terrassenques haurien de mastegar sorra per decantar el matx al seu favor. Descalzi, a tres minuts del descans, va restablir l’equilibri amb un llançament des de l’extrem dret en superioritat numèrica.

Sandra Domene, clau

A la represa, el conjunt de Xavi Pérez, impulsat per una Sandra Domene molt encertada sota els pals, va millorar les prestacions ofensives. Després que Mota, amb una acció de mèrit des de la boia, col·loqués de nou les visitants per davant, el CN Terrassa va encadenar un parcial de 3 a 0 que va resultar decisiu. Sierra Smiley, magnífica, va provocar un munt d’exclusions des de la posició de boia que van ser ben aprofitades per les seves companyes. Elia Montoya, en dues ocasions, i Descalzi van situar un interessant 6 a 4. González va beneficiar-se d’una errada defensiva per estrènyer el marge amb encara vuit minuts per disputar.

Les de Xavi Pérez van segellar el triomf en l’últim quart. A quatre minuts de la conclusió, Montoya va anotar el tercer gol del seu compte des del lateral esquerre en una transició ràpida. El Madrid Moscardó va mirar de reduir novament el marge en una acció en jugadora de més, però es va trobar amb una mà miraculosa de Sandra Domene. A catorze segons del final, Descalzi va certificar la victòria en culminar des del centre de l’atac una bona jugada en superioritat numèrica (8-5).