Triomf de prestigi del CP San Cristóbal
CP San Cristóbal-Vilafranca
CP San Cristóbal-Vilafranca | Sergi Estapé

El San Cristobal ha aconseguit doblegar al Vilafranca, que arribava al Municipal de Ca n’Anglada com a segon a la classificació. Els d’Oliver Ballabriga, en un partit molt intens i obert, ha sabut contrarestar els visitants i amb un joc molt seriós, ha sumat tres punts molt importants.

El matx ha començat a un ritme molt alt i amb els dos conjunts amb intenció de jugar amb verticalitat. En el primer minut, el San Cristóbal ha estat a prop de marcar en una centrada d’Adri Rivas que ha desviat Boira, ha acabat al pal i després a córner. Els visitants han reaccionat amb una acció d’Álex Segura que, afortunadament pels interessos dels locals, ha acabat en fora de joc. I de seguida, Escofet ha centrat per Pasqui que, tot sol, no ha sabut controlar bé la pilota i ha malmès una bona opció pel Vilafranca.

Els de Ballabriga no s’han acovardit tot i la intensitat dels visitants, i ho ha provat amb una rematada de cap d’Adrien que ha aturat el porter en un llançament de falta, i un xut de lluny de Chechu, que ha sortit desviat. Poc després, ja al minut 18, ha estat el torn de Tino Mendoza, que ha engaltat un tret que ha sortit fora per ben poc.

El mateix Tino Mendoza, en el minut 26, ha gaudit de la millor oportunitat pels parroquials. Després d’una bona combinació entre Tom i Mario Domingo, el centrecampista ha xutat al travesser de la porteria del Vilafranca. Quatre minuts més tard, i com acostuma a passar al futbol, del possible 1 a 0 s’ha passat al 0 a 1, gràcies a un xut impressionant de lluny d’Álex Segura, que ha superat l’estirada del porter debutant al San Cristóbal, Carles.

El San Cristóbal ha passat per uns minuts de desconcert després d’encaixar el gol, però s’ha refet amb enteresa i, a tres minuts per a la conclusió del primer temps, ha aconseguit la igualada. Tom ha centrat des de la banda esquerra, Mario Cantí ha baixat la pilota amb el cap i Adri Rivas, molt atent, ha superat per baixa el porter Casado. Amb l’empat a un, s’ha arribat a la finalització de la primera meitat.

A la represa, s’ha mantingut el ritme intens de joc, si bé ha estat el conjunt terrassenc el que ha arribat amb més claredat a la porteria contrària. En el mimut 4, Adri Rivas ha fet una centrada-xut que ha sortit fora, un minut més tard, Roger Escamilla ha rematat per sobre del travesser, i en el 9, doble opció, amb un xut de Chechu que Casado ha desviat amb dificultats, i Gerard Enrich, al apoderar-se del refús, ha intentat un tret que el porter del Vilafranca ha agafat sense problemes.

L’equip visitant també ha procurat fer mal en atac i ha augmentat la pressió sobre els locals, però no ha pogut crear bones opcions per marcar. A vint minuts per a la conclusió del partit, Roger Escamilla ha caçat una bola solta i ha rematat amb intenció, però Casado ha aturat la pilota. L’encontre s’ha mantingut en els mateixos paràmetres, joc molt viu i sense pauses, amb dos equips alternant-se el domini, tot i que amb menys ocasions respecte a la primera part.

El matx ha fet un gir determinant a deu minuts pel final del matx, i en un llançament de córner que Mario Cantí ha desviat de cap amb molta intenció, i ha aconseguit el 2 a 1. El gol ha provocat els millors moments dels de Ballabriga a aquest segon temps, i Tino Mendoza i Adri Rivas ho han provat sense fortuna. Obispo, després d’una passada de Tom, no ha pogut connectar bé la pilota i la defensa ha tret la pilota de la zona de perill.

La sentència a favor del San Cristóbal, ha arribat ja al temps afegit, en un fora de banda que ha acabat amb una centrada precisa d’Obispo que Óscar Sierra, que acabava d’ingressar al terreny de joc, ha rematat de cap sorprenent el porter Casado. Un gol que ha certificat un triomf de prestigi.

CP SAN CRISTÓBAL: Carles, Chechu, Ricki, Adrien, Mario Domingo, Tino Mendoza, Gerard Enrich, Adri Rivas (Obispo, 84’), Mario Cantí (Sergi Martínez, 88’), Tom i Roger Escamilla (Òscar Sierra, 90’).

FC VILAFRANCA: Casado, Illescas, Cunill, Fontanils, Albert (Chiri, 82’), Boira, Álex Segura, Pol (Eric Via, 46’), Escofet, Pasqui (Mejía, 82’) i Sanku.

Àrbitre: Marcos Fernández Quintero. Ha mostrat targeta groga als locals Mario Cantí i Ricki i als visitants Fontanils, Boira, Álex Segura i Sanku.

Gols: 0-1, Álex Segura (30’); 1-1, Adri Rivas (41’); 2-1, Mario Cantí (80’); 3-1, Òscar Sierra (90’).