Triomf del juvenil B del CV Terrassa davant el CV Sant Quirze

Triomf del juvenil B del CV Terrassa davant el CV Sant Quirze verd per 3 a 1. Les locals van iniciar amb bon ritme partit, anotant-se el primer set. 25 a 22. La gran feina en defensa i un bon atac no va permetre al CV Sant Quirze entrar en el segon set, que van dominar les locals de principi a fi. 25 a 10.En el tercer set les jugadores de Guil i Valls van relaxar la tensió en recepció, que al costat dels errors en atac van fer que el set caigués del costat visitant. 13 a 25.Ajustat i emocionant el quart, on les jugadores del CV Terrassa van saber aprofitar les seves oportunitats i no errar en els punts decisius. 26 a 24. Gran victòria davant un bon rival, a l’espera de l’últim partit de la temporada, el dissabte a Vic davant el Vic Vòlei AEE Jaume Callís.