Triomf del CV Terrassa contra un combatiu Canyelles
x
El partit del CV Terrassa juvenil femení | CV TERRASSA

El juvenil femení del CV Terrassa s’ha imposat aquest cap de setmana davant d’un combatiu UE Canyelles per continuar invictes en aquesta segona fase de la lliga i recupera el liderat. Aquest dissabte les egarenques tornaven després de tres setmanes de descans a jugar un partit, a casa contra una sempre difícil UE Canyelles i acompanyades pel seu magnífic i animat públic. En aquesta ocasió, el conjunt dirigit per Alberto Guil en absència del primer entrenador Dobón, va començar amb molta igualtat. Els dos equips es coneixien bé del partit d’anada. Les egarenques es van emportar el primer parcial gràcies a la gestió dels errors i un atac més eficient que el de les rivals. 25-18.

Semblant va ser el segon set, les locals buscaven aconseguir separar-se en el marcador, però un incansable Canyelles es va mantenir lluitant tot el set, sobretot en la seva part final on estar a punt de remuntar. 26 a 24 les egarenques. El tercer i últim set va començar amb un CV Terrassa excessivament relaxat i erràtic, això va permetre al conjunt del Garraf anar per davant al començament de set. Van tornar les juvenils del CV Terrassa a donar-li intensitat al seu joc, i això, unit a un augment dels errors de les rivals va permetre que amb un 25 a 19 la victòria caigués de costat local. En la propera jornada l’equip de Dobón i Guil visitarà la pista de l’Montagut.