MónTerrassa
Triomf del CN Terrassa en el Campionat de Catalunya de Pilota a Mà
  • CA

El Club Natació Terrassa ha triomfat en 2a Categoria en la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per parelles. El club egarenc va sumar una victòria per 22 a 16, un excel·lent resultat per l’equip.

La parella de 2a Categoria formada per José Félix Gómez “Ávila” i Nil Gómez va vèncer Marcos Zamora i Karlos Mateos, de la Casa de los Navarros, per 22 a 16. Els egarencs van dominar el matx des del principi i no van permetre en cap moment l’atac i la reacció de la parella rival.

Però no tot son victòries. Pel que fa la 3a Categoria, el club va encaixar una derrota en la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Pilota a Mà per parelles. La parella del club integrada per Hortigüela i Llopis va perdre clarament contra Queralt i Ballester, del Nàstic de Tarragona, per 22 a 9. La parella egarenca no va estar afortunada. No va adaptar-se al frontó i va cometre nombroses errades que van facilitar la victòria local.

Altres èxits del CN Terrassa en Pilota a mà

El Club Natació Terrassa no és el primer cop que participa -i triomfa- en un torneig de Pilota a Mà aquest any. El mes d’abril, Nil Gómez, del CN Terrassa, va quedar semifinalista del Campionat d’Espanya Juvenil de Pilota a Mà per Federacions Territorials. El manista Gómez va representar Catalunya fent parella amb el manista de la Casa de los Navarros de Barcelona Asier Arribas.

Gómez i Arribas van debutar amb un triomf per 2 a 0 contra la parella de Castella i Lleó formada per Cubilla i Huerta. Posteriorment, en semifinals, la dupla catalana va caure per 2 a 0 contra la parella A de Navarra integrada per Iriarte i Maiza. Tot i plantar cara, el mal de mans dels manistes catalans i la lesió en un dit de Nil Gómez va acabar decantant la balança del costat navarrès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa