MónTerrassa
Tretze equips del CN Terrassa al Torneig TIM Andorra 2018
  • CA
Jugada d’un dels partits disputats a Andorra | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Tretze equips de la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa de les categories mini, preinfantil i infantil masculí i femení, que totalitzen uns 115 jugadors, van participar del 27 al 29 d’abril en el Torneig TIM Andorra 2018 que va celebrar-se a les localitats d’Andorra la Vella, Escaldes, Ordino, Encamp i Sant Julià de Lòria.

El club va presentar tres infantils femenins i dos infantils masculins. L’infantil femení A va finalitzar en un meritori cinquè lloc. Al seu torn, l’infantil femení B va caure en la final contra la UE Claret (20-35). Així mateix, l’infantil femení C perdre els seus tres partits. En categoria masculina, l’infantil A va caure contra el Bàsquet Bufalà en semis (37-48). En el partit pel tercer i quart lloc, va desfer-se del Sant Josep Obrer per 34 a 30. Per la seva banda, l’infantil B va quedar en el partit pel cinquè i sisè lloc, va superar el Sant Jordi per 34 a 28.

El CN Terrassa va comptar amb tres equips preinfantils a la cita andorrana. El conjunt femení va ocupar el tercer lloc final. En l’apartat masculí, el preinfantil A va caure a la final contra el Bàsquet Molins (26-54). Igualment, el preinfantil B en el matx pel cinquè i sisè lloc, no va poder contra el Sant Pere Blanc (36-47).

Finalment, el CN Terrassa va desplaçar cinc equips de categoria mini, dos femenins i tres masculins. El femení A va perdre els tres partits que va jugar. Al seu torn, el femení B va perdre la final contra el Sant Josep Obrer (26-61). Per la seva banda, el mini masculí A va perdre en semis contra l’Escola Pia Granollers Lila (46-51). En el partit pel tercer i quart lloc, va caure de forma ajustada contra el CB Roses Verd (32-34). Així mateix, el mini B va guanyar el Cervera (47-18) i va perdre contra La Salle Bonanova (21-29). Per últim, el mini C en el matx per la tercera i quarta plaça, va caure contra la Selecció Andorra B per 20 a 47.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa